Wat is Osmose water

Osmose water wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd, water in zijn puurste vorm. Osmose water is vrij van zouten, kalk, ijzer, lood, magnesium, natrium, kalium en organische vervuiling.

Omdat osmose water zo puur is, laat het geen vlekken en / of strepen achter. Zelfs in de hete zon heeft u een mooi resultaat.

De reden waarom osmose water zo goed schoonmaakt is omdat het een bijzondere eigenschap heeft. Het pure water komt tot in de poriën van het oppervlak en heeft een zeer sterk reinigend vermogen.
Hierdoor wordt het te reinigen object (glas, zonnepanelen, kozijn, boeiboorden, damwandprofielen, auto’s, ramen, etc.) gewassen, wat een stralend resultaat achterlaat.

Veelgestelde vragen

Hars

Het osmose water wordt gemaakt d.m.v. hars.

In de blauwe fles zit hars / mixed bed hars.
Wanneer de fles wordt aangesloten op een waterkraan met normaal leiding water, filtert de hars het leidingwater tot in zijn puurste vorm.

Alle kalk en chloride mineralen worden door de hars eruit gefilterd.
Deze manier van filteren wordt ook wel genoemd het DI-system.

Het verkregen water wordt noemen we ook wel:
* Demiwater * Gedemineraliseerd water * Osmose water

De hars raakt op een  bepaald moment verzadigd door de filtering, dan zal de hars moeten worden vervangen.
Het vervangen van de hars is een milieu verantwoord proces, waarbij alle ingrediënten worden hergebruikt!

Eigenschappen en gebruik osmose water

Osmose water absorbeert het vuil en droogt streeploos op!

Tevens gaat er minder vuil hechten aan de ramen, waardoor er minder  vaak schoongemaakt hoeft te worden. Het is zelfs zo dat als je de ramen lapt met osmose water, het daarna ook perfect tegen een regenbui bestand is.
Als het 5 dagen lang, 24 uur achter elkaar zou regenen, dan nog glijden de regendruppels van je met osmose water gelapte ramen af.

Daarom bent u ook geen chemicaliën of zeep meer nodig, wat uiteraard een positief effect heeft op het milieu.

Als het te reinigen object extreem vies is, zal het gebruik van een warmwater hogedrukreiniger in combinatie met een reinigingsmiddel een beter resultaat geven.

Uw ramen voor de eerste keer reinigen met osmose water!

Waarom osmose water gebruiken voor zonnepanelen!

Juist voor zonnepanelen is osmose water een perfect reinigingsmiddel.
Zonnepanelen moeten jarenlang mee kunnen met het liefst een zo hoog mogelijk rendement.

Doordat zonnepanelen dag en nacht in weer en wind liggen krijgen ze een hoop  invloeden van buitenaf te verduren. Denk aan fijn stof, mos, algen, vogelpoep, sneeuw, bladeren etc. Dus regelmatig reinigen is daarom noodzakelijk en osmose water helpt om de panelen grondig te reinigen. Tevens om de levensduur van uw zonnepanelen en de coating zo lang mogelijk in een goede conditie te houden.

de “moderne” glazenwasser gebruikt uitsluitend osmose water